06 58826706 / 06 39595359 info@autorijschooleuropa.nl

Over ons

Rijschool Europa is de rijschool in Assendelft, wij opereren in Zaanstad, Purmerend, Amsterdam en omgeving! De behoeften van onze leerlingen staan bij ons voorop, waarbij zowel goede service als persoonlijke benadering centraal staat. Omdat ieder mens uniek is heeft ook iedere leerling andere begeleiding nodig. Zo werken wij voor ieder leerling met een op maat gemaakt leerprogramma. Ook doen wij veel aan overleg met de leerlingen over de vorderingen van de lessen. Op die manier hou jij het overzicht over je ontwikkelingen. 

Naast de hoge kwaliteit van de rijopleiding vinden wij dat de leerlingen zich op hun gemak moeten voelen en plezier krijgen en houden in het autorijden.

Wij werken op flexibele tijden en dagen en is er geen verschil in lesprijs voor de avond of het weekend. De rijlessen worden telkens gegeven door een vaste instructeur, waardoor je verzekerd bent van persoonlijke begeleiding en tevens is je lesauto ook je examenauto.

Wilt je weten wat de kosten zijn om een rijbewijs te halen? Bekijk nu de tarieven van de beste rijschool in Zaanstad en omgeving.