06 58826706 / 06 39595359 info@autorijschooleuropa.nl

Praktijklessen

Bij rijschool Europa leren we je niet alleen het autorijden, maar brengen wij je ook de verkeersdeelname bij. Dus naast het aanleren van de voertuigbeheersing en verkeersregels, zijn wij ook bezig met het bijbrengen van verkeersinzicht! Wij staan voor kwaliteit en zijn één van de beste en goedkoopste rijschool in Assendelft (Zaanstad en omgeving). 

Wat ga je leren?

  • De beheersing van de auto
  • Je kijkgedrag
  • Of je goed voorrang verleent
  • In- en uitvoegen
  • Rijden op kruisingen en rotondes
  • Inhalen en bijzondere verrichtingen

Praktijklessen

Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van je verkeersinzicht en het zelfstandig rijden. Zodra je de auto goed kunt bedienen zul je steeds meer gemotiveerd worden om zoveel mogelijk zelf beslissingen te nemen. Natuurlijk krijg je alle hulp die je nodig hebt en staat jou en onze veiligheid bij ons hoog in het vaandel.

Kort gezegd wordt jou niet alleen geleerd HOE je iets moet uitvoeren maar ook de WAAROM aspect komt bij ons aan de orde.

Bij de rijlessen wordt gebruik gemaakt van een instructiekaart, hierop houdt de instructeur samen met jou alle vorderingen bij. Zo heb jij altijd inzicht in welke deel van de opleiding je zit, wat je al kan en wat je nog moet verbeteren/aanleren.

Het plannen van de rijlessen wordt volledig aangepast naar je eigen wensen en tegen een van de laagste prijzen voor rijscholen in Zaanstad en omgeving. Jij kiest zelf hoe veel uren per week je lest, tot wel 20 uur per week.